Geschiedenis van Marx O' Larry's

Ruim 15 jaar geleden, in 1997, besloten een paar ijsmakers hun hart te volgen. Ze gingen roomijs en sorbetijs maken waarbij alles draait om eerlijke en pure smaken. Familiebedrijf Marx O' Larry's, een samensmelting van hun namen, was geboren.

Er werd direct een winkel geopend en gelukkig sloegen de smaken aan bij het publiek. Vanaf dat moment ontstond er een directe interactie tussen de ijsbereiders en de klant. Zo hebben we altijd kunnen inspelen op de gewenste smaken van ons almaar groeiende ijspubliek.

Dagelijks vers schepijs!

De ijskeuken is in 15 jaar tijd inmiddels 4 keer uit haar jasje gegroeid. De huidige ijskeuken staat in Heemskerk. Hier wordt onder leiding van Bertus Petersen en zijn team van (leerling) ijsbereiders dagelijks vers schepijs gedraaid onder strikt hygie╠łnische omstandigheden.

Het bereiden van ijs is een vak en dat proef je!

Inmiddels zijn er 5 verkooppunten van Marx O' Larry's ijs, allemaal geleid door mensen die geregeld zelf hun ijs bereiden in de ijskeuken. Alle winkelmedewerkers krijgen jaarlijks een workshop aangeboden waarbij ze leren om zelf in de winkel ijstaarten, ijsbonbons en chocoladehoorntjes te maken. Daarnaast worden ze continu getraind in alle allergie- en productinformatie, de nieuwste hygiëne standaarden en vooral ook klantvriendelijkheid. Het bereiden van ijs doen wij met veel liefde passie en hartstocht. En dat proef je! Kom snel naar een van onze vestigingen en proef de beleving.

Bij jou in de buurt?

Wilt u weten waar bij u in de buurt een Marx O’Larry’s ijssalon te vinden is, bekijk dan hier de verschillende vestigingen.

Voor openingstijden en verdere informatie klik op uw vestiging.

Heerlijk ijs verkopen

Als u interesse heeft in de verkoop van ons ijs,
kunt u altijd contact met ons opnemen.

Huur een ijskar!

Heeft u iets te vieren en lijkt het u leuk om zelf ijs te scheppen, huur dan een ijskar. Bekijk hier de verdere informatie over het huren van een ijskar.